• Logowanie

Login:

Hasło:

Zapamiętaj mnie

hasło Nie pamiętam hasła

• Forum
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • REGULAMIN
glowna MoDaCo.pl → Forum Ogólne → Serwis v
1 2 Dalej »
→

Huawei U8500 gubi zasięg

Niedziałające linki raportujemy klikając w

[-]
Reklama

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 3 Głosów - 2.67 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa | Tryb normalny
Huawei U8500 gubi zasięg || » Zasięg pojawia się przy włączonej transmisji danych

12-02-2012, 23:53:29
Offline  km86
User
Users
Liczba postów: 1
Reputacja: - 0 +
Model: U8500/S7230E
ROM: 2.3.5/S723MXXLA1
Huawei U8500 gubi zasięg
Guest Ad
Problem polega na tym że przy wyłączonej transmisji danych tel nie loguje się do sieci, wyświetla "tylko alarmowe" i brak zasięgu. Podczas wyszukiwania znajduje sieć ale przy próbie logowania wyskakuje "sieć niedostępna" Sprawdzane na kilku kartach, na innym tel działa.

Po włączeniu transmisji tel momentalnie loguje się do sieci (pokazuje full zasięg i net działa), ale nie można się do mnie dodzwonić "abonent czasowo niedostępny" ani ja nie mogę nigdzie zadzwonić (nawet jak chwilowo tel nie korzysta z transmisji danych).

Proszę o pomoc

Wgrałem Gingerbread 2.3.5 Slax U8500 ROM + CM7 + Overclock bo myślałem że to wina oryginalnego, ale na nowym dalej to samo.
Głosy:
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post Firefox Windows Vista

Pani Kontekstowa  Ilość postów: dużo :)
Reputacja: 1000
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Odpowiedz 

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

KontaktMoDaCo.plWróć do góryWróć do forówWersja MobilnaRSSUnlockingSimlockTwójOperator.pleOmnia.net

Znaki towarowe oraz zdjęcia publikowane przez administrację są własnością poszczególnych firm i portali. Publikacja ich ma na celu wyłącznie przekazanie informacji i nie ma charakteru zarobkowego. Treści publikowanych wypowiedzi na łamach forum czy komentarze są własnością ich autorów i administracja nie ponosi odpowiedzialności prawnej za użyte tam znaki towarowe oraz obrazy/zdjęcia. Administracja forum MoDaCo.pl nie ponosi odpowiedzialności za ewentualne szkody powstałe w wyniku użytkowania jakichkolwiek materiałów ukazujących się na łamach witryny.
Polskie tłumaczenie © 2007-2012 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2012 MyBB Group.
Temat by Ryan McGrane z Audentio Design.
Modyfikacje Stylu by Ryrzy z MoDaCo.pl.