Niedziałające linki raportujemy klikając w 
![]() Reklama
|
|
|
|
[How-To] Instalacja .apk z poziomu PC || » >>> Aktualizacja 18-11-2010 <<<
|
|
30-07-2010, 14:11:38
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-04-2011 13:18:16 przez pHarel.)
|
|||
|
|||
Instalacja .apk z poziomu PC
![]() 1. Pobierz plik, rozpakuj, zainstaluj. Kod: Ta treść nie jest widoczna dla gości. Zarejestruj się !2. Jeżeli zostaniesz poproszony o instalację sterowników USB - pobierz je lub te z SDK / rentlessa / programu do synchronizacji od HTC. Kod: Ta treść nie jest widoczna dla gości. Zarejestruj się !3. Uruchom ponownie komputer. Po instalacji, pliki .apk zmienią ikonkę na taką z androidkiem jak na obrazku. Podpinamy telefon kablem usb i instalujemy ![]() Ta treść nie jest widoczna dla gości. Zarejestruj się ! Program zaczerpnięty z pdaclub.pl ========================================================================================================= MercDroid - Android Application Installer Kolejny mały program do instalowania appsów z poziomu PC, działający na zasadzie "przeciągnij i puść" Wymagania: Zainstalowane Android SDK Windows 7 32-bit (na x64 może nie działać) Windows XP ![]() Download: Kod: Ta treść nie jest widoczna dla gości. Zarejestruj się !Pomogłem? Kliknij
![]() ![]() |
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|
29-01-2011, 14:46:58
|
|||
|
|||
|
RE: Instalacja .apk z poziomu PC
Jak zainstalować se sterowniki ?
![]() |
|||
|
29-01-2011, 14:52:02
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-01-2011 14:52:02 przez Toldo.)
|
|||
|
|||
|
Zainstaluj sobie SDK androida to nie będziesz potrzebował tych sterów.
Ew. Android Commander ma funkcję instalacji apk'ów. Sony Ericsson Xperia Neo V | Android 2.3.7 Xdaily | NightElf Lite Experimental 9.6 | Baseband 64
Samsung Galaxy Tab 10.1 3G | 7500CELB1 Overcome 2.3.1 Honeycomb 3.2 | Pershoot's 2.6.36.4 Kernel | GSM XXKL3 Ta treść nie jest widoczna dla gości. Zarejestruj się ! Pomogłem? -> Ta treść nie jest widoczna dla gości. Zarejestruj się ! |
|||
|
27-02-2011, 21:46:37
|
|||
|
|||
|
przepraszam ze sie tak wcinam ale mam taki problem ze moj telefon samsung galaxy laczy sie przez kabel usb jako pamiec przenosna i nie moge zainstalowac zadnych alikacji ani plikow APK programem ktory jest pdany w linku powyzej o nazwie instalAPK co mam zrobic jakie sterowniki usb zainstalowac moj system operacyjny w koputerze to windows vista z gory dziekoje ze jakakolwiek pomoc
|
|||
|
27-02-2011, 23:03:33
|
|||
|
|||
|
Włącz ustawienia>aplikacje>dla programistów> zaznacz debugowanie usb. Po podpięciu kabla do telefonu nic nie będziesz musiał robić robić w telefonie.
Pomogłem? Kliknij
![]() ![]() |
|||
|
28-02-2011, 19:46:00
|
|||
|
|||
|
zrobilem co napisales ale dalej tak samo sie laczy tylko z karta pamieci
probowalem tez instalowac jakas aplikacje i nic dalej tak samo
|
|||
|
28-02-2011, 19:49:43
|
|||
|
|||
|
Sterowniki od telefonu zainstalowane?
Pomogłem? Kliknij
![]() ![]() |
|||
|
28-02-2011, 19:52:46
|
|||
|
|||
|
Przecież żeby podłączyć jako kartę pamięci trzeba mu na to pozwolić (wcisnąć guzik)... Nie wciskaj nic jak podłączasz to powinno się udać.
Sony Ericsson Xperia Neo V | Android 2.3.7 Xdaily | NightElf Lite Experimental 9.6 | Baseband 64
Samsung Galaxy Tab 10.1 3G | 7500CELB1 Overcome 2.3.1 Honeycomb 3.2 | Pershoot's 2.6.36.4 Kernel | GSM XXKL3 Ta treść nie jest widoczna dla gości. Zarejestruj się ! Pomogłem? -> Ta treść nie jest widoczna dla gości. Zarejestruj się ! |
|||
|
28-02-2011, 21:29:09
|
|||
|
|||
|
sterowniki z plyty mam zainstalowane nawet jak mu nie zezwole nie wciskajac guzika to przy instalacji wyskakuje komunikat z prozba o zainstalowanie sterownika usb z jakiejs strony jak probowalem sciagnac z tej strony to i tak nie da sie tego zainstalowac...
|
|||
|
01-03-2011, 00:25:54
|
|||
|
|||
|
A SDK zainstalowałeś?
Pomogłem? Kliknij