Niedziałające linki raportujemy klikając w 
![]() Reklama
|
|
|
|
[FAQ] Przegląd programów do nawigacji dla Androida || » Wątek informacyjny
|
|
05-10-2010, 19:13:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-02-2011 19:34:59 przez pHarel.)
|
|||
|
|||
Przegląd programów do nawigacji dla Androida
Navigon
Strona produktu Kod: Ta treść nie jest widoczna dla gości. Zarejestruj się !Prezentacja programu CoPilot Strona produktu Kod: Ta treść nie jest widoczna dla gości. Zarejestruj się !Prezentacja programu NDrive Strona produktu Kod: Ta treść nie jest widoczna dla gości. Zarejestruj się !Prezentacja programu Sygic Mobile Maps Strona produktu Kod: Ta treść nie jest widoczna dla gości. Zarejestruj się !Prezentacja programu iGO My Way Strona produktu Kod: Ta treść nie jest widoczna dla gości. Zarejestruj się !Prezentacja programu Navigation Motonav Prezentacja programu Destinator
Prezentacja programu Pomogłem? Kliknij
![]() ![]() |
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|
31-01-2011, 20:34:12
|
|||
|
|||
|
RE: Przegląd programów do nawigacji dla Androida
a nie wiecie czy palnują wypuścić AutoMapę na Andka? szczerze tamta nawigacja najbardziej mi odpowiadała... ale niestety pod WM...
Samsung Omnia II i8000, Samsung Galaxy S i9000, Nokia 6233 (taki awaryjny )
|
|||
|
31-01-2011, 20:55:00
|
|||
|
|||
|
Na razie nic na ten temat nie wiadomo, jednak na 99,9% będzie bo strasznie by na tym stracili.
Sony Ericsson Xperia Neo V | Android 2.3.7 Xdaily | NightElf Lite Experimental 9.6 | Baseband 64
Samsung Galaxy Tab 10.1 3G | 7500CELB1 Overcome 2.3.1 Honeycomb 3.2 | Pershoot's 2.6.36.4 Kernel | GSM XXKL3 Ta treść nie jest widoczna dla gości. Zarejestruj się ! Pomogłem? -> Ta treść nie jest widoczna dla gości. Zarejestruj się ! |
|||
|
31-01-2011, 23:50:28
|
|||
|
|||
|
Jakiś czas temu była ankieta na stronie AM odnośnie używania systemu na smartfonach, pewnie zobaczą jakie jest zainteresowanie androidem i zrobią tak samo jak dla iphonea.
Pomogłem? Kliknij
![]() ![]() |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

![[-] [-]](images/collapse.gif)

freeride1926