• Logowanie

Login:

Hasło:

Zapamiętaj mnie

hasło Nie pamiętam hasła

• Forum
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • REGULAMIN
glowna MoDaCo.pl → Forum Ogólne → Serwis v
« Wstecz 1 2
→

Digitizer

Niedziałające linki raportujemy klikając w

[-]
Reklama

Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 18 Głosów - 3.06 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa | Tryb normalny
Digitizer || » Czy ten będzie dobry?

12-06-2010, 06:53:14 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-06-2010 11:56:50 przez fkamcio.)
Offline  fkamcio
Full User
Full User
Liczba postów: 169
Reputacja: - 12 +
Model: LG GT540
ROM: CM7
Digitizer
Guest Ad
Witam
Chciałbym kupić sobie nowy digitizer do mojej omni bo mój już działa tragicznie i na środku ekranu prawie wogóle nie działa bo jest aż taki wypukły troszke .I związku z tym pytanie: Czy ten digitizer będzie dobry?---->Ta treść nie jest widoczna dla gości. Zarejestruj się !<----- Kupił bym ten ale czy on będzie dobry?Jesli nie to Może podpowiecie mi jaki inny który mógłbym wybrać dobrej jakości ale tani bo teraz coś z kasą krucho u mnieTongue
Głosy:
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Google Chrome Windows 7

Pani Kontekstowa  Ilość postów: dużo :)
Reputacja: 1000
13-06-2010, 08:10:32 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-06-2010 08:11:15 przez fkamcio.)
Offline  fkamcio
Full User
Full User
RE: Digitizer
Ta treść nie jest widoczna dla gości. Zarejestruj się ! Czy będzie jakaś róznica między tym za 40 a tym za 150?
Głosy:
Google Chrome Windows 7
13-06-2010, 11:24:45
Offline  Toldo
Viceszef
Administrator

Liczba postów: 3,535
Reputacja: - 1381 +
Model: Xperia Neo V, Galaxy Tab 10.1 3G
ROM: Xdaily, Overcome
Różnica jest taka że użytkownik od tego za 140 zdziera kasę z nieświadomych. Oryginalny digitizer kosztuje teraz w granicach 40-60 pln.

Sony Ericsson Xperia Neo V | Android 2.3.7 Xdaily | NightElf Lite Experimental 9.6 | Baseband 64
Samsung Galaxy Tab 10.1 3G | 7500CELB1 Overcome 2.3.1 Honeycomb 3.2 | Pershoot's 2.6.36.4 Kernel | GSM XXKL3

Ta treść nie jest widoczna dla gości. Zarejestruj się !
Pomogłem? -> Ta treść nie jest widoczna dla gości. Zarejestruj się !
Głosy:
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Opera Windows 7
13-06-2010, 11:56:35 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-06-2010 11:58:26 przez fkamcio.)
Offline  fkamcio
Full User
Full User
aha dziękuje za szybką odpowiedźSmilea tak apropo napisałem posta pod postem aby zwrócić uwagę że nowy wątek się pokazał Smile Pozdrawiam temat można zamknąć usunołbym ale pisze że nie mam uprawnień
Głosy:
Google Chrome Windows 7
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Wątek zamknięty 

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

KontaktMoDaCo.plWróć do góryWróć do forówWersja MobilnaRSSUnlockingSimlockTwójOperator.pleOmnia.net

Znaki towarowe oraz zdjęcia publikowane przez administrację są własnością poszczególnych firm i portali. Publikacja ich ma na celu wyłącznie przekazanie informacji i nie ma charakteru zarobkowego. Treści publikowanych wypowiedzi na łamach forum czy komentarze są własnością ich autorów i administracja nie ponosi odpowiedzialności prawnej za użyte tam znaki towarowe oraz obrazy/zdjęcia. Administracja forum MoDaCo.pl nie ponosi odpowiedzialności za ewentualne szkody powstałe w wyniku użytkowania jakichkolwiek materiałów ukazujących się na łamach witryny.
Polskie tłumaczenie © 2007-2012 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2012 MyBB Group.
Temat by Ryan McGrane z Audentio Design.
Modyfikacje Stylu by Ryrzy z MoDaCo.pl.