Niedziałające linki raportujemy klikając w 
![]() Reklama
|
|
|
|
Cydia - polecane/godne polecenia aplikacje. ||
|
|
15-10-2011, 23:42:19
|
|||
|
|||
Cydia - polecane/godne polecenia aplikacje.
- DreamBoard - program do zmiany "design'u" SpringBoard. Za pomocą niego można zmienić diametralnie design swojego iPhone'a. Domyślnie instalowany jest ze skórką ala HTC Sense - skórek w podanym repo jest dość dużo. Główną zaletą jest nieduże zużycie pamięci, możliwość zmiany praktycznie każdego elementu SpringBoard (włącznie z ekranem blokady) i zmiana tematów bez czasochłonnego restartu SpringBoard. - Installous - repo cydia.hackulo.us - program do omijania certyfikatów/instalacji pirackich aplikacji. Polecam zainstalować i przejrzeć co ma do zaoferowania. Dodatkowo pozwala na instalację niepodpisanych ipa z zewnętrznych źródeł przez iTunes.- WinterBoard - kolejna apka do zmiany SpringBoard. Tym razem bardziej prosta. Każda zmiana wymaga restartu SpringBoard. Możliwa jest zmiana ikonek, czcionki, tła pod ikonkami, docka, koloru paska, i takich tam. Bardzo doceniana przez użytkowników. - SBSettings - szybki dostęp do najważniejszych funkcji naszego iPhone'a. Można za jego pomocą włączyć tryb samolotowy, WiFi, 3G, połączenie z internetem, Bluetooth, wyciszyć/odciszyć dzwonek, wykonać szybką notatkę, zabić procesy. Zazwyczaj instalowany wraz z Activatorem - programem do skrótów ekranowych. Domyślnie aktywowany poprzez przejechanie palcem po statusbarze. Dodatkowe przełączniki są dostępne w różnych repozytoriach. - Icy - alternatywa dla Cydii. Troszkę szybsza. Osobiście udało mi się go zmusić tylko do pobrania zawartości repozytorii - nie chciał nic zainstalować. Może komuś innemu się uda. - USB Drive - program za pomocą którego możemy ze swojego iPhone'a zrobić pendrive'a. Można również bootować peceta za jego pomocą - testowane. Możliwość zrobienia kilku osobnych obrazów z różną zawartością i wielkością. Polecam. Od niedawna iPhone robi za pendrive'a ![]() Na razie tyle, jak mi się coś przypomni, bądź znajdę coś ciekawego, dopiszę. Proszę użytkowników o dopisywanie programów które wynaleźli wraz z repozytoriami na których są. Ja niestety pozapominałem repozytorii, pamiętam tylko repo Hackulo.us, a sprawdzić niestety nie mam jak. Proszę o wybaczenie.
HTC HD2, Pdaimatejam WP7.5 Mango 7.10.8107.79 |
|||
| Głosy: XTeK (+1) | |||
|
|
|||
|
|||
|
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

![[-] [-]](images/collapse.gif)
Dodatkowo pozwala na instalację niepodpisanych ipa z zewnętrznych źródeł przez iTunes.